ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД, са собственост на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД, като ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД, без знание и съгласие от ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са БЕЗ включено ДДС. Сайта разполага с 3 страници, в които описваме конкретни цени за наши услуги и подлежат на промяна от страна на ИНТЕРНЕТ МЕДИА ГРУП ООД без известяване на потребителите на сайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Digital4Plovdiv е ТМ на Интернет Медиа Груп ООД. Екипът на Digital4Plovdiv специализира в организиране на онлайн конференции в България.

Интернет Медиа Груп ООД е със седалище по регистрация град Пловдив, ул. Смилево. ЕИК: BG 201292492

АНУЛИРАНЕ

Ако искате да анулирате регистрацията си, трябва да го направите в писмена форма не по-късно от 5 дни преди начало на конференцията (Събитието). Ще ви бъде възстановена цялата сума. Отказване/анулиране на регистрация 5 дни преди събитието, платената такса няма да бъде върната.

ОТСТЪПКИ

За да се запишете за участие в Digital4Plovdiv ,,Конференция за oнлайн маркетинг и търговия‘‘, който ще се проведе на 30 Ноември 2019 г., трябва да попълните онлайн регистрационната ни форма или се обадете на тел. 032/ 334 333. Отстъпка за 3 и повече участници от една компания 15%. Отстъпките са валидни за регистрация и плащане в указания срок.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.